Home | Palvelut | Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi

NetBooster Affliate on itsenäinen affiliate-verkosto ja osa kansainvälistä NetBooster Groupia. Tulospohjaisen markkinoinnin asiantuntijoina ymmärrämme mitä hyvään verkkosivustoon kuuluu ja miten saamme hyödynnettyä sen brändisi parhaaksi. Affiliate-tiimimme tarjoaa asiantuntevaa teknistä osaamista sekä kokonaisvaltaista affiliate-kampanjoiden hallintaa, joka perustuu aina tarkkaan seurantaan ja analytiikkaan.

Suurimpien affiliate-verkostojen ja julkaisijoiden avulla pystymme tuomaan loistavia tuloksia asiakkaillemme tulospohjaisesti. Affiliate-verkostojen tarjoamien tekniikoiden ansiosta asiakkaamme säästyvät kuukausittain sadoilta eri maksuilta useille eri kumppaneille. Harvoilla on aikaa aktiivisesti hallinnoida ja kasvattaa omaa kumppanuusohjelmaansa, siksi affiliate-markkinointi onkin todella tehokas tapa edistää liiketoimintasi kumppanuusverkostoa!  

Tarjoamme tulospohjaista markkinointia ja liidien hankintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme sopimuksen etukäteen kustannuksista koskien esimerkiksi uutta vierailijaa sivustolla, uutiskirjeen tilaajaa, konversiota tai tuotetilausta. Maksat tietenkin vain toteutuneesta tuloksesta.

 

Muut palvelut

Hakukoneoptimointi (SEO)

Maailmasta löytyy tätä nykyä yli 30 miljardia internetsivustoa ja määrä kasvaa joka päivä. Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimisation), on yrityksille tämän vuoksi olennainen osa sivustokävijöiden ja asiakkaiden uushankintaa.

Pay-Per-Click –mainonnasta (PPC)

Verkko on hyvin ruuhkainen ja joka sekunti tapahtuu miljoona hakua. Sen vuoksi on tärkeää olla näkyvillä, kun joku on potentiaalisesti kiinnostunut tuotteestasi. Tulokselliset PPC-kampanjamme tuottavat oikeasti lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Affiliate-markkinointi

NetBooster Affliate on itsenäinen affiliate-verkosto ja osa kansainvälistä NetBooster Groupia. Tulospohjaisen markkinoinnin asiantuntijoina ymmärrämme mitä hyvään verkkosivustoon kuuluu ja miten saamme hyödynnettyä sen brändisi parhaaksi.