Home | Palvelut | Web-analytiikasta

Web-analytiikasta

Vain harva yritys pystyy kirkkain silmin vannomaan mittaavansa tehokkaasti kaikkia merkittäviä toimintoja ja niiden yhteyttä yrityksen tuottavuuteen. Vaikka mittareita ja työkaluja olisikin otettu käyttöön, muodostuu usein ongelmaksi kaiken tuon tiedon tehokas hyödyntäminen. Mitä ja millä tahansa mittaatkin, NetBooster varmistaa, että sinulla on käytössä juuri oikeat välineet ja saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn.

 Web-analytiikka

 Web-analytiikan avulla saat selville mitä sivustollasi tapahtuu. Analytiikkatyökalujen avulla seuraat helposti esimerkiksi liikenteen lähteitä tai vaikkapa mainoskampanjasi tehokkuutta. Google Analytics on maailman suosituin web-analytiikka -työkalu ja se soveltuu vaativampaankin käyttöön, mutta asiantuntijamme hallitsevat muut käytetyimmät työkalut. Asennamme analytiikkatyökalut räätälöidysti sekä koulutamme asiakkaitamme niiden käytössä.

 Konversio-optimointi

 Oletko varma, että saat web-sivustostasi maksimaalisen hyödyn? Ethän vaan tuo turhaan kalliilla hinnalla liikennettä sivustollesi? Onko mitenkään mahdollista, että vierailijasi poistuvat sivuiltasi tekemättä toivomisia asioita? Konversio-optimoinnilla selvitämme mikä sivustollasi mättää.

 Konversio-optimointiin kuuluu muun muassa käytettävyysarvio, ulkoasun muokkaus, sisällön ja otsikoiden muokkaus sekä saapuvan liikenteen arviointi. Ohjeistamme ja toteutamme tarvittavat muutokset ja testaamme tarkasti muutoksien vaikutukset. Muutoksien jälkeen sivustosi tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen ja antaa suuremman hyödyn sekä vierailijoillesi että liiketoiminnallesi.

 Kilpailijaseuranta hakukonemarkkinoinnissa

 Tiedätkö miten kilpailijasi pärjäävät hakukoneissa? Paljonko he panostavat hakukonenäkyvyyteen, millä strategialla ja millä viesteillä. NetBooster Search Benchmark-työkalujen avulla seuraat omiasi sekä kilpailijoidesi sijoituksia sekä luonnollisissa että maksullisissa hakutuloksissa. Näet myös millä viesteillä kilpailijasi mainostavat ja pystyt reagoimaan niihin.

Muut palvelut

Hakukoneoptimointi (SEO)

Maailmasta löytyy tätä nykyä yli 30 miljardia internetsivustoa ja määrä kasvaa joka päivä. Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimisation), on yrityksille tämän vuoksi olennainen osa sivustokävijöiden ja asiakkaiden uushankintaa.

Pay-Per-Click –mainonnasta (PPC)

Verkko on hyvin ruuhkainen ja joka sekunti tapahtuu miljoona hakua. Sen vuoksi on tärkeää olla näkyvillä, kun joku on potentiaalisesti kiinnostunut tuotteestasi. Tulokselliset PPC-kampanjamme tuottavat oikeasti lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Affiliate-markkinointi

NetBooster Affliate on itsenäinen affiliate-verkosto ja osa kansainvälistä NetBooster Groupia. Tulospohjaisen markkinoinnin asiantuntijoina ymmärrämme mitä hyvään verkkosivustoon kuuluu ja miten saamme hyödynnettyä sen brändisi parhaaksi.