Home | Palvelut | Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO)

Asiakkaasi käyttävät verkossa hakukoneita. Me tiedämme miten varmistaa, että sinä olet löydettävissä, kun ihmiset hakevat. Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimization) vastaa tähän tarpeeseen. Tavoitteena on tuoda uudet kävijät, eli potentiaaliset asiakkaat palveluittesi sekä tuotteittesi pariin. Vahva hakukoneoptimointi lisää bränditietoisuutta ja on yksi parhaista tavoista kasvattaa mainonnan ROI:ta, koska vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja varsinaista mediakulutusta ei ole.

Hyvin ja fiksusti toteutettu hakukoneoptimointi (SEO) ei ole vain vaihtoehto, vaan ennen kaikkea välttämättömyys nykypäivän nopeasti muuttuvilla markkinoilla: – Yli 90 % Internetin käyttäjistä löytävät nettisivuille hakukoneiden kautta – Kolme neljästä ihmisestä sanoo, että hakukoneet auttavat heitä löytämään uusia tuotteita ja brändejä, joista eivät ole aikaisemmin kuulleet – Shoppailu Internetissä nelinkertaistuu vuoteen 2020 mennessä ja tulee kattamaan tuolloin ainakin 40 % kaikesta vähittäismyynnistä.

NetBoosterin tapa toteuttaa hakukoneoptimointia on yhtenäistä, sata prosenttisen eettistä ja läpinäkyvää. Toteutamme hakukoneoptimointia siten, että se tukee kaikkia muita digikanavien markkinointitoimenpiteitä, kuten hakusanamainontaa. Lisäksi varmistamme, että saat parhaan mahdollisen näkyvyyden hakukoneissa, kuten Google, Bing sekä Yahoo! Panostus hakukoneoptimointiin nyt on sijoitus tulevaisuuteen. Hakukoneoptimoinnin tulokset ja tuotot ovat kauaskantoista ja pienentävät parhaimmassa tapauksessa markkinointisi kokonaiskustannuksia. Tehokas SEO – Parempi ROI!

Olemme vahva kumppani kokonaisvaltaisessa digikanavien markkinoinnin hallinnassa ja olemmekin yksi Suomen muutamasta Google Partner – sertifioidusta toimistosta. Olemme siis hakukonemaailman johtavan toimijan mukana hakukoneiden ja hakukoneoptimoinnin aallonharjalla.

Olemme hakukoneoptimoinnin osaajia niin teknisestä, kuin sisällöllisestäkin näkökulmasta. Tyypillinen SEO projekti lähtee siitä liikkeelle, että poistamme tekniset, hakukonenäkyvyyttä rajoittavat ongelmat, jonka jälkeen luomme sisältöstrategian, jonka avulla saavutetaan parempi löydettävyys ja tuotetaan teilleenemmän asiakkaita.

Meillä on hakukoneoptimointikokemusta useilta toimialoilta kuten teollisuus, rakentaminen, terveys, pankki- ja rahoitus, matkailu sekä useat muut. Ole yhteydessä, puhutaan lisää.

Miten me teemme hakukoneoptimointia?

  •  Tekninen SEO – suuret sivustoprojektit sisältävät usein ennalta-arvaamattomia ongelmatilanteita. NetBoosterin SEO tiimissä on kansainvälistä kokemusta vuosikausien ajalta ja kykenemme poistamaan teknisellä hakukoneoptimoinnilla löydettävyyteen vaikuttavat ongelmat.
  • Sisältöstrategia ja sisällöntuotanto – Laadukas sisältö, joka auttaa asiakkaitasi on ensiarvoisen tärkeää verkossa. NetBoosterin SEO tiimi on tiiviissä yhteistyössä sinun kanssa ja luo kanssasi asiakkaita aktivoivaa sisältöä sivustollesi luodun sisältöstrategian pohjalta.
  • Hakukoneoptimointi ja muut kanavat – Tapamme tehdä hakukoneoptimointia ei rajoitu ainoastaan sijoitusten parantamiseen hakukoneissa, vaan pyrimme tukemaan SEO:lla kaikkia muita digikanavia sekä sosiaalista mediaa, sekä huomioimaan myös perinteisen median kanavat.
Muut palvelut

Hakukoneoptimointi (SEO)

Maailmasta löytyy tätä nykyä yli 30 miljardia internetsivustoa ja määrä kasvaa joka päivä. Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimisation), on yrityksille tämän vuoksi olennainen osa sivustokävijöiden ja asiakkaiden uushankintaa.

Pay-Per-Click –mainonnasta (PPC)

Verkko on hyvin ruuhkainen ja joka sekunti tapahtuu miljoona hakua. Sen vuoksi on tärkeää olla näkyvillä, kun joku on potentiaalisesti kiinnostunut tuotteestasi. Tulokselliset PPC-kampanjamme tuottavat oikeasti lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Affiliate-markkinointi

NetBooster Affliate on itsenäinen affiliate-verkosto ja osa kansainvälistä NetBooster Groupia. Tulospohjaisen markkinoinnin asiantuntijoina ymmärrämme mitä hyvään verkkosivustoon kuuluu ja miten saamme hyödynnettyä sen brändisi parhaaksi.