Home | Palvelut | Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn, blogit, Google+, Instagram vai Flickr? Sosiaalinen media voi olla arvokas liiketoiminnan lähde, mutta vain silloin kun sitä hyödynnetään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Tulospohjainen ajattelu seuraa meitä kaikessa toiminnassamme, myös sosiaalisen median markkinointitoimenpiteissä. Luovien mutta teknisesti oikein toteutettujen ratkaisujemme pohjana on aina konkreettiset tavoitteet, jotka pyrimme tietenkin ylittämään.

 Some-strategia ja sisällöntuotanto

 Mitkä ovat oikeat sosiaalisen median kanavat yrityksellesi, miten tavoitat kohderyhmäsi, minkälainen viesti toimii kohderyhmässä parhaiten ja miten mittaat saatuja hyötyjä? Näihin kaikkiin oleellisiin kysymyksiin on löydyttävä vastaus, ennen konkreettisten toimenpiteiden aloittamista.

 Facebook-mainonta

 Tarjolla äärimmäisen tarkasti kohdistettuja kampanjoita ja sitä kautta laadukasta liikennettä Facebook -tai www-sivustollesi. Luomme juuri oikean tyyppiset mainokset oikeille kohderyhmille ja näin varmistamme että kampanjasi on sekä kustannustehokas että tuloksellinen.

 Facebook-sovellukset ja sivut

 Onnistuneen Facebook-markkinoinnin edellytyksenä on kohderyhmän tavoittaminen ja sen jatkuva osallistaminen ja aktivoiminen. Toimivan mainonnan lisäksi suunnittelemme ja toteutamme Facebook-sovellukset ja -sivut alusta loppuun.

Muut palvelut

Hakukoneoptimointi (SEO)

Maailmasta löytyy tätä nykyä yli 30 miljardia internetsivustoa ja määrä kasvaa joka päivä. Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimisation), on yrityksille tämän vuoksi olennainen osa sivustokävijöiden ja asiakkaiden uushankintaa.

Pay-Per-Click –mainonnasta (PPC)

Verkko on hyvin ruuhkainen ja joka sekunti tapahtuu miljoona hakua. Sen vuoksi on tärkeää olla näkyvillä, kun joku on potentiaalisesti kiinnostunut tuotteestasi. Tulokselliset PPC-kampanjamme tuottavat oikeasti lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Affiliate-markkinointi

NetBooster Affliate on itsenäinen affiliate-verkosto ja osa kansainvälistä NetBooster Groupia. Tulospohjaisen markkinoinnin asiantuntijoina ymmärrämme mitä hyvään verkkosivustoon kuuluu ja miten saamme hyödynnettyä sen brändisi parhaaksi.